Ouă mexicane învelite
Dacă aveți aproximativ 45 de minute de petrecut în bucătărie, ouăle mexicane învelite ar putea fi o rețetă excelentă lacto ovo vegetariană de încercat. Pentru 2,09 USD per porție , această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28 g de proteine , 30 g de grăsimi și un total de 656 de calorii . Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână ouă, ceapă, tomate și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat mexican. 9 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează bine ca fel principal accesibil. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 74% , care este solid. Ouăle învelite în somon , Ouăle învelite în slănină cu mămăligă și Ouăle învelite în slănină cu mămăligă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Preparați salsa: într-un blender sau într-un robot de bucătărie, faceți piure de tomate, usturoi, ceapă, coriandru, apă, piper jalapeno și sare. Într-o cratiță, aduceți salsa la fiert. Se fierbe timp de 5 minute.
Transferați salsa într-un castron și puneți vasul deoparte.
Pune roșiile tăiate într-o sită și lasă-le să se scurgă 10 minute sau mai mult.
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu.
Adăugați ardeiul gras și căleți-i până când sunt moi, aproximativ 5 până la 10 minute.
Adăugați ouăle și dați focul la mic. Amestecând din când în când cu o lingură de lemn, lăsați ouăle să fiarbă până încep să se întărească. Luați tigaia de pe foc și presărați sare, piper, 1 cană de brânză Monterey Jack și roșiile scurse de apă; se amestecă ușor.
Așezați o tortilla de făină pe o suprafață de lucru.
Întindeți aproximativ 2/3 de cană de umplutură de ou în mijlocul tortillei. Pune peste ouă 1 lingură de smântână. Îndoiți părțile laterale ale tortillei pentru a acoperi parțial amestecul de ouă, apoi rulați tortilla, pliând marginile exterioare în timp ce rulați, pentru a cuprinde complet amestecul de ouă. Continuați acest proces cu umplutura rămasă și tortillas.
Așezați tortilla umplute aproape una de cealaltă într-o caserolă de 10x16 inci. În acest moment puteți acoperi vasul și îl puteți răci până la 24 de ore.
Turnați salsa peste tortilla umplute și stropiți-le cu 1/2 cană de brânză rasă. Acoperiți vasul cu folie și coaceți caserola timp de 15 minute (25 de minute dacă a fost răcită).