Ouă Clasice Diavolite

Ouă Clasice Diavolite
Reteta Ouă Deviled clasic ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 45 minute. Acest hor d ' oeuvre are 283 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 15. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de când ceapa este maro, unt, din bucătăria noastră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ouă Clasice Diavolite, Ouă Clasice Diavolite, și Ouă Clasice Diavolite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Întindeți aproximativ 3/4 cană din umplutura de ceapă pe fiecare crustă. Se acoperă cu 2 linguri de unt, tăiate în pătrate mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
2
Coaceți timp de 20-30 de minute, până când crusta este aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Se ornează cu cimbru proaspăt, apoi se taie în 8 pene și se servește.Frigarui Caprese
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate2
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista