Orez Vegetal Indian
Orezul vegetal Indian ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă servește 2 și costă 1,24 USD pe porție. O porție conține 528 calorii, 10g de proteine, și 15g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Dacă aveți la îndemână legume, garam masala, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Orez Vegetal Indian, Orez Vegetal Indian, și Orez caș (orez Indian cu iaurt).
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu și sotati ceapa și chimenul până când ceapa este fragedă, dar nu se rumeneste. Clătiți creșterea de mai multe ori și scurgeți bine.
Adăugați orezul în tigaie cu ceapa și turnați cele 2 căni de apă. Se amestecă sare, garam masala și legume. Acoperiți tigaia și creșteți căldura la mare.
Aduceți amestecul la fierbere și apoi reduceți focul la minim, păstrând orezul acoperit tot timpul. După ce ați gătit aproximativ 10 minute, amestecați ușor orezul pentru a distribui condimentele uniform. Gatiti 25-30 de minute sau pana cand toata apa s-a evaporat si orezul este fraged.