Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați orezul spaniol cu roșii și ardei. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 87 calorii. Această rețetă fără gluten și vegană servește 10 și costă 22 de cenți pe porție. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, pudră de chili, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 10 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Roșii Și Ardei Umpluți Cu Orez Basmati Și Kale, Ardei Umpluți Spanioli, și Ardei Umpluți Cu Quinoa Spaniolă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pulverizați aragaz lent de 3 1/2 până la 4 litri cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
2
Se amestecă toate ingredientele, cu excepția roșiilor în aragaz. Se acoperă cu roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
3
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 2 până la 3 ore sau până când orezul și legumele sunt fragede și cea mai mare parte a lichidului a fost absorbită.
Tempranillo, Albarino și Grenache sunt alegerile mele de top pentru spaniolă. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Ai putea încerca Sangre De Toro Tempranillo. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.