Orez spaniol cu pui, măsline și sos de roșii de naut

Orez spaniol cu pui, măsline și sos de roșii de naut
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați orezul spaniol cu pui, măsline și sos de roșii de naut. Pentru $ 4.06 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1325 calorii, 57G de proteine, și 73G de grăsime. Această rețetă servește 4. 143 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de ceapă, orez, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este grozav. Încercați Orez Spaniol Folosind Sos De Roșii, Pulpe de pui cu măsline și sos de roșii, și Pui Cu Unt La Grătar Cu Măsline Spaniole pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În cuptorul olandez mare sau în tigaia dreaptă de 12 inci, încălziți 1 lingură de ulei la foc mediu până la sclipire. Bucăți de cârnați maro pe ambele părți, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cartof Mic, Tăiat în Jumătate Pe Lungime și Feliat Subțire1 Cartof Mic, Tăiat în Jumătate Pe Lungime și Feliat Subțire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2
Transferați pe placă.
3
Condimentați puiul cu sare și piper și puneți pielea cu fața în jos în oală. Gatiti pana cand ambele parti sunt bine rumenite, 6 pana la 8 minute in total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Transferați pe placă.
5
Adăugați 2 linguri de ulei, ceapă, ardei gras, linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper negru în oală. Gatiti pana cand legumele s-au inmuiat si incep sa se rumeneasca, aproximativ 10 minute. Se amestecă usturoiul, 2 lingurițe de oregano și tulpinile de coriandru. Gatiti pana cand parfumati, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Lămâi (1 Feliată Foarte Subțire; Cealaltă Tăiată Felii)Lămâi (1 Feliată Foarte Subțire; Cealaltă Tăiată Felii)
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Se amestecă o lingură de ulei, orez, adobo (dacă se utilizează) și fire de șofran. Gatiti, amestecand, timp de un minut. Se amestecă măsline, 1/2 cană frunze de coriandru, cârnați și bulion de pui. Puneți bucățile de pui în orez și aduceți la foc mic. Acoperiți și reduceți căldura la minim. Fierbeți până când orezul este fraged și puiul este gătit, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
șofranșofran
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Cartof Mic, Tăiat în Jumătate Pe Lungime și Feliat Subțire1 Cartof Mic, Tăiat în Jumătate Pe Lungime și Feliat Subțire
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
7
Într-o cratiță mică, încălziți roșiile purificate, fasolea garbanzo, uleiul de lingură rămas, lingurița rămasă de oregano, zahărul ciupit și sarea ciupită la foc mediu pentru a fierbe. Se amestecă restul de 1/2 cană de frunze de coriandru, se condimentează după gust și se servește pe lateral pentru a lingura peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
4 Roșii Roșii Medii4 Roșii Roșii Medii
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru UnsUnt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate45
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista