Orez Mexican

Orezul Mexican ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 186 calorii. Această rețetă servește 10. Această rețetă de la Foodnetwork are 64 de fani. Un amestec de orez, usturoi, cheddar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chipotle Mexican Grill Basmati Rice-cunoscut pentru mâncarea lor Tex Mex proaspăt făcută, orezul lor este cel mai solicitat, Aragaz Lent Orez Mexican (Orez Spaniol), și Orez Mexican pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, topiți untul la foc mediu.
Adăugați orezul, ceapa, ardeii și usturoiul. Gatiti pana cand orezul se rumeneste si legumele sunt fragede. Se amestecă apa, roșiile, pudra de chili și sarea și se aduce la fierbere. Reduceți focul și fierbeți, acoperit, până când orezul este fraged, aproximativ 15 până la 17 minute. Se amestecă brânza și se transferă într-un castron de servire.