Orez Confetti Mexican

Orez Confetti Mexican
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați orezul Confetti Mexican. Pentru 56 de cenți pe porție, veți obține o farfurie care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 226 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați morcov, chayote, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Orez Confetti, Orez Confetti, și Salată De Orez Confetti pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
2
Adăugați ceapa; sotati 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați usturoi; sotati 1 minut. Se amestecă orezul, chayote, porumbul și morcovul; sotati 3 minute. Se amestecă apă și sare; se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChayoteChayote
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista