Rețeta orez și mazăre: Risi e Bisi se poate face în aproximativ 1 oră. Această rețetă servește 4 și costă 7,5 USD pe porție. Acest fel principal are 2029 calorii, 110g de proteine, și 120g de grăsime pe porție. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită șalotă, unt, morcovi și țelină. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este remarcabil. Risi e Bisi (orez și mazăre), Risi e Bisi, orez Italian și mazăre, și Risi e Bisi, orez Italian și mazăre sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Așezați uleiul de măsline, șalotele, țelina și prosciutto într-o tigaie adâncă de 12 până la 14 inci și puneți-o la foc mediu. Gatiti pana se inmoaie, dar nu se rumeneste, aproximativ 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto
Fripturi De Carne Din New York
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Adăugați orezul și amestecați la foc mediu timp de 2 minute, până când orezul devine aproape opac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®
3
Adăugați bulionul de pui pentru a acoperi orezul și întoarceți căldura la mare. Pe măsură ce nivelul stocului scade sub nivelul orezului, continuați să adăugați stoc, 1 oală la un moment dat, pentru a menține orezul acoperit. Amestecați orezul în mod constant în timpul acestei proceduri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
4
Gustați orezul după 15 minute: ar trebui să fie încă greu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®
5
Adăugați mazărea și continuați să gătiți, până când orezul este moale și cremos, dar încă "al Dente". Orezul ar trebui să fie încă destul de umed, dar nu înot.
Se ia de pe foc și se amestecă untul și brânza. Reglați pentru condimente și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
7
Într-o cratiță mare, cu fundul greu, încălziți uleiul la foc mare până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
8
Adăugați toate părțile de pui și rumeniți peste tot, amestecând pentru a evita arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
9
Scoateți puiul și rezervați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
10
Adăugați morcovii, ceapa și țelina în oală și gătiți până se înmoaie și se rumenesc. Întoarceți puiul în oală și adăugați 6 litri de apă, pasta de roșii, boabele de piper și pătrunjelul. Se amestecă cu o lingură de lemn pentru a disloca bucățile de pui și legume rumenite de pe fundul tigaiei. Aduceți aproape la fierbere, apoi reduceți focul și gătiți la foc mic până se reduce la jumătate, aproximativ 2 ore, ocazional degresând excesul de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Roșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
11
Se ia de pe foc, se strecoară și se apasă pe solide cu fundul unei oale pentru a extrage toate lichidele. Se amestecă stocul pentru a facilita răcirea și se lasă deoparte. Puneți la frigider stocul în recipiente mici timp de până la o săptămână sau congelați până la o lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare Caldă
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire