Orecchiette cu vițel, capere și vin alb
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Orecchiette cu vițel, capere și vin alb. Această rețetă servește 4. O porție conține 712 calorii, 40g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $3.26 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de cimbru, ceapă, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Anghinare prăjită în oală cu vin alb și capere, Paste cu Tunan și capere în sos de vin alb, și Sos de șalotă de vin alb cu lămâie și capere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare și adâncă, încălziți uleiul de măsline.
Adăugați ceapa tocată și usturoiul tocat și gătiți la foc moderat, amestecând frecvent, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Se adaugă vițelul, se condimentează cu sare și piper și se ridică focul la mare. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand vitelul nu mai este roz si orice lichid s-a evaporat, aproximativ 8 minute.
Adăugați vinul alb în tigaie și fierbeți la foc mare până aproape se evaporă, aproximativ 5 minute.
Adăugați bulionul de pui, cimbru, rozmarin și capere și fierbeți la foc moderat până când lichidul se reduce la jumătate, aproximativ 10 minute.
Între timp, gătiți orecchiette într-o oală mare cu apă sărată clocotită până la dente.
Scurgeți bine pastele și adăugați-le în tigaie împreună cu brânza Parmigiano-Reggiano, pătrunjelul tocat și untul. Gatiti la foc moderat, amestecand frecvent, pana cand sosul este gros si cremos, 1 pana la 2 minute.
Transferați în boluri și serviți imediat.