Orange te bucuri că e supa de Ziua Recunostintei

Orange te bucuri că e supa de Ziua Recunostintei
Orange te bucuri e supa de Ziua Recunostintei ar putea fi doar fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru 47 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 83 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână piure de dovleac, morcovi, suc de portocale pulpos și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta funcționează cel mai bine ca hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 25 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunoștinței. Este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Orange Te Bucuri Că Ai Făcut Acest Pui Prăjit?, Funapino coaste lipicioase cu nu te bucuri că nu am spus ketchup de banane portocalii, și Două cookie-uri de vacanță {mă bucur să dau}.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți o oală de supă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați 1 lingură de ulei de măsline extravirgin și 1 lingură de unt. Când untul s-a topit, adăugați ceapa și morcovii și gătiți până când legumele sunt moi, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și piper. Deglazați cu sucul de portocale și fierbeți timp de 1 până la 2 minute, răzuind fundul oalei cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Transferați amestecul într-un robot de bucătărie sau într-un blender. Pureați amestecul până se omogenizează, apoi reveniți la oală la foc mediu. Pentru a amesteca, adăugați piureul de dovleac congelat și bulionul de pui și amestecați pentru a combina. Reglați condimentul. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul și lăsați să fiarbă timp de 10 minute. Radeți niște nucșoară proaspătă și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Merisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din AmbeleMerisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din Ambele
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Nucșoară ProaspătăNucșoară Proaspătă
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Supa de oală în boluri și garnisiți cu cimbru tocat și coajă de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
PolonicPolonic

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumantul ros euro sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Viva Diva Moscato Colada cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Viva Diva Moscato Colada
Viva Diva Moscato Colada
Vin Moscato dulce infuzat cu aromă naturală de nucă de cocos și ananas. De culoare portocalie deschisă. Fructat, tipic pentru nucă de cocos și ananas, cu note ușoare de Moscato. Excelent ca aperitiv sau amestec cu cocktailuri.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Revista