Omleta Cajun

Reteta omleta Cajun este gata în aproximativ 42 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare Creolă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 482 calorii. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână ceapă, usturoi, brânză monterey jack și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sos RAJUN Cajun BBQ - în interiorul multor mall-uri se află restaurante Rajun Cajun, servesc grătar inspirat de Cajun, vă vom arăta cum să faceți acel sos, Ole Omletă, și Omletă-în-un-bun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se topește 1 linguriță. unt într-o tigaie grea antiaderentă de 10 inci la foc mediu-mare; adăugați cârnați și gătiți, amestecând ocazional, 6 până la 7 minute sau până când cârnații se rumenesc bine.
Adăugați roșiile, următoarele 4 ingrediente și 1/2 linguriță. Condimente Creole. Gatiti 5 pana la 7 minute sau pana cand legumele sunt fragede si cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat.
Bateți împreună ouăle, pătrunjelul și restul de 1/2 linguriță. Condimente Creole.
Se topește 1 linguriță. unt în tigaie acoperit cu spray de gătit la foc mediu, tigaie rotativă pentru a acoperi uniform fundul.
Se toarnă un sfert din amestecul de ouă în tigaie. Pe măsură ce amestecul de ouă începe să gătească, ridicați ușor marginile omletei cu o spatulă și înclinați tigaia, astfel încât porțiunea nefiertă curge dedesubt. Gatiti pana aproape gata (aproximativ 1 minut). Acoperiți tigaia și gătiți 1 minut.
Presărați 1 parte de omletă cu un sfert din fiecare amestec de cârnați și brânză. Îndoiți omleta în jumătate peste umplutură. Glisați omleta pe o farfurie de servire; acoperiți cu folie de aluminiu pentru a vă încălzi. Repetați procedura de 3 ori cu untul rămas, amestecul de ouă, amestecul de cârnați și brânza.
Se servește cu sos fierbinte.
Omletă Cajun cu creveți: pregătiți rețeta conform instrucțiunilor în pas se amestecă 1 cană de creveți crudi mari, curățați și deveinați (număr 21/30) în amestec de cârnați. Gatiti 1 minut sau doar pana cand crevetii devin roz.
Scoateți din tigaie. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor. Pregătire: 25 min., Bucătar: 23 min.