Omletă Spaniolă De Cartofi

Omletă Spaniolă De Cartofi
Omleta spaniolă de cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 442 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 2.34 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Un amestec de ulei de măsline, piper, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 53%. Încercați Omletă Spaniolă De Cartofi, Tortillan Espanola ( cartofi spanioli "omletă"), și Omletă Spaniolă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți 2 linguri de ulei la foc mediu-mare într-o tigaie mare antiaderentă. Gatiti ceapa pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați cartofii, 1/2 linguriță de sare și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Adăugați 2/3 cană de apă și acoperiți tigaia. Reduceți focul la mediu-mic și gătiți până când cartofii sunt fragede, aproximativ 15 minute. Răzuiți amestecul de cartofi într-un castron mare și răciți, amestecând ocazional, aproximativ 30 de minute. Ștergeți și rezervați tigaia. Amestecul de cartofi poate fi făcut cu 6 ore înainte. Păstrați la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Combinați ouăle, usturoiul, măslinele, pătrunjelul, cimbrul și restul de 3/4 linguriță de sare într-un alt bol mare. Îndoiți brânza și amestecul de cartofi răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
7
Adăugați restul de 2 linguri de ulei în aceeași tigaie și încălziți la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Se toarnă amestecul de ouă, răspândindu-se uniform. Gatiti, neacoperit, pana cand laturile sunt setate si marginea superioara incepe sa se rumeneasca, aproximativ 5 minute. Rulați o spatulă flexibilă de cauciuc rezistentă la căldură în jurul părților laterale ale tigaiei pentru a slăbi omleta. Acoperiți bine; reduceți focul la mediu-mic și gătiți până când centrul este aproape setat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Se fierbe omleta până când blatul este complet gătit și începe să se rumenească, 3 până la 4 minute.
10
Lăsați omleta să se odihnească 2 minute. Slăbiți din nou omleta în jurul părților laterale și dedesubt, pe cât posibil. Glisați omleta pe un platou și garnisiți cu pătrunjel și crengute de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
11
Tăiați în pene.
12
Serviți cald sau la temperatura camerei cu sos Romesco rapid și ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
13
Combinați ardeii grași, uleiul, pasta de roșii, migdalele, oțetul, usturoiul, ardeiul, sarea și piperul într-un blender sau robot de bucătărie. Amestecați până când sosul este aproape neted, răzuind ocazional părțile laterale ale bolului. Dacă sosul este prea gros, amestecați sucul de ardei gras prăjit rezervat, 1 linguriță la un moment dat, pentru a subția sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
14
Transferați sosul într-un castron mic. Sosul se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista