Omletă Masala Indiană

Omleta indiană Masalan este o fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian felul principal. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 210 calorii. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, sare kosher, roșii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma Roșia, puteți urma acest fel principal cu Bile De Popcorn Cu Bujor Roz ca desert. 53 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sandwich Masala Powder - cum se face Sandwich Masalan acasă - un amestec de condimente indiene, chana masala , cum să faci chana masala din India de Sud, și Omletă Masalan Cu Ciuperci Usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți ouăle cu un vârf de sare.
Adăugați pudră de chili, ciilantro, ardei iute, ceapă și roșii.
Bateți până când este aerat și spumos, aproximativ 2 minute.
Încălziți 1/2 lingură de ulei într-o tigaie antiaderentă cu fundul greu de 10 inci, la foc mediu până la sclipire. Se toarnă ușor jumătate din amestecul de omletă și se prăjește la foc mediu până când fundul este setat și se rumeneste, aproximativ 1 minut. Întoarceți ușor și prăjiți până când a doua parte devine maro aurie, cu aproximativ un minut mai mult. Glisați pe o farfurie și păstrați-vă cald. Repetați cu amestecul rămas de ulei și ouă.