Omletă de cartofi
Rețeta de omletă cu cartofi se poate face în aproximativ 30 de minute . Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 293 de calorii , 10 g de proteine și 22 g de grăsime per porție. Pentru 89 de cenți per porție , primești un aperitiv care servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți sare, ulei de măsline, pătrunjel și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 44% , care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Sandwich-ul cu Cheddar, Spanac și Piper Omletă , Omleta de primăvară de inspirație grecească și Omleta cu legume încărcate .
Instrucțiuni
Într-un 12-in. tigaie, gătiți cartofii în ulei la foc mediu-mare timp de 10 minute sau până când se rumenesc, amestecând din când în când.
Se adauga ceapa, patrunjelul si usturoiul; gatiti pana se inmoaie. Reduceți căldura la mediu. Într-un castron, bate ouăle, apa, sare și piper.
Se toarnă peste amestecul de cartofi; acoperiți și gătiți timp de 8-10 minute sau până când se întărește complet.
Serviți cu smântână și bacon dacă doriți.