Fasolea verde Bihari de la vegetarianul Ocazional Masala ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 3 porții cu 288 calorii, 5g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați chimen măcinat, sare kosher, coriandru măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Bibimbapul Ocazional Vegetarian, Lasagna ocazională de varză și ciuperci vegetariene, și Varza de Bruxelles prăjită Ocazional vegetariană, dovlecelul și mărul cu nuci confiate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie saut de 3 litri la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați migdalele și gătiți, amestecând, până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, Optional
3
Se ia de pe foc și se transferă migdalele într-o farfurie sau castron; pus deoparte pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați ceapa, usturoiul, chimenul, coriandrul, boiaua, fulgii de ardei iute și sarea în tigaia nespălată saut și reveniți la foc mediu. Saut până când ceapa este fragedă și începe să se prăjească, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați laptele de cocos și fasolea verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
6
Se amestecă bine și se aduce la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic și gătiți, acoperit, până când fasolea este fragedă, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
7
Presărați fasolea cu sucul de lămâie și aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
Toppinguri, Opționale
8
Se transferă într-un vas de servire încălzit și se ornează cu migdalele și coriandrul. Dacă doriți, serviți însoțit de orez gătit simplu sau pâine plată roti.
Sparkling ros circulatory, Riesling și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Santa Margherita spumante rosul. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.