O pereche de pui prăjiți cu ierburi
Un aparat de pui prăjit cu ierburi este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 38 calorii. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână crenguțe de pătrunjel, lămâie, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Pui Prăjiți Cu Ierburi, Doi Pui Simpli Prăjiți Cu Ierburi, și Pui Prăjiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Rezervați mănuși de pui pentru alte utilizări. Scoateți și aruncați bucățile de grăsime de la găini. Clătiți păsările în interior și în exterior și uscați-le.
Presărați 1/2 linguriță de păsări de curte în cavitatea corpului fiecărei păsări.
Așezați 1/2 ceapa, lămâia și pătrunjelul în fiecare pui. Fixați cavitățile corpului închise cu frigarui mici de metal.
Dacă utilizați brânză, începând de la gât, împingeți ușor degetele sub pielea fiecărui sân pentru a slăbi pielea.
Întindeți 5 uncii de brânză sub pielea fiecărui pui, apăsând pentru a forma un strat uniform peste sân.
Frecați pielea fiecărui pui peste tot cu 1/2 uleiul și 1/2 restul de pasăre frecați. Puneți puii, sânii în sus, la cel puțin 2 inci distanță pe un raft într - o tigaie de prăjire de 11 pe 17 inci.
Prăjiți într-un cuptor de 400 până când un termometru introdus prin partea cea mai groasă a coapsei până la articulația înregistrează 175, aproximativ 65 de minute (aproximativ 55 de minute într-un cuptor cu convecție).
Folosind suporturi pentru oală pentru a vă proteja mâinile, înclinați puii pentru a scurge sucurile în tigaie. Puneți puii pe un platou și lăsați să se odihnească într-un loc cald 10 până la 15 minute. Se amestecă sucurile de tigaie pentru a elibera bucăți rumenite; degresați și aruncați grăsimea și turnați picături într-un castron mic. Tăiați puiul și serviți cu sucuri.