Nutmeg Shortbread
Nutmeg Shortbread ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 221 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de gălbenuș de ou, unt, nucșoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 14%. Rețete similare includ Nutmeg Meltaways, Cheesecake Cu Nucșoară, și Busteni De Nucsoara.
Instrucțiuni
Ungeți o prăjitură rotundă din metal de 8 inci sau o tigaie pentru plăcinte.
Într-un castron mediu, bateți împreună făina și 3/4 linguriță de nucșoară. Cu degetele, frecați complet untul până când amestecul este textura nisipului. Folosind o furculiță, amestecați 5 linguri de zahăr. Se amestecă gălbenușul de ou. Apăsați amestecul împreună pentru a face un aluat uscat, sfărâmicios și puneți-l pe o suprafață de lucru. Frământați aluatul de aproximativ douăsprezece ori până când se ține împreună.
Apăsați aluatul într-un strat uniform în tigaia pregătită. Cu un cuțit mic și ascuțit, marcați opt pene la jumătatea aluatului. Cu o furculiță, înțepați aluatul la fiecare 1/2 inch sau cam asa ceva. Într-un castron mic, combinați restul de 1 lingură de zahăr și 1/4 linguriță de nucșoară și presărați-l pe aluat.
Coaceți pâinea scurtă în mijlocul cuptorului până devine aurie, 50 până la 55 de minute.
Lăsați pâinea scurtă să se răcească ușor în tigaia așezată pe un raft și apoi tăiați-o în pene.
Lăsați să se răcească complet în tigaie.