Nuci de susan dulci și picante
Dulce-și-picant nuci de susan ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 20 de porții cu 225 calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru 81 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de nuc, sare kosher, semințe de susan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Nuci Dulci Și Picante, Salată De Spanac De Căpșuni Cu Nuci Dulci Și Picante, și Umăr de porc dulce și picant cu castraveți de susan.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 și tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament. Într-o cratiță mare, largă, combinați nucile, zahărul și apa și aduceți la fierbere.
Adăugați semințele de susan, cayenne și sare și gătiți la foc moderat, amestecând constant, până când apa este aproape evaporată, aproximativ 4 minute. Coborâți focul și gătiți, amestecând constant, până când nucile sunt maro auriu și nisipoase, cu aproximativ 4 minute mai mult.
Se toarnă imediat nucile pe foaia de copt pregătită și se întinde într-un singur strat.
Coaceți aproximativ 20 de minute, până când nucile sunt profund aurii și acoperite cu un strat de nisip.
Lasă nucile să se răcească complet. Rupeți orice ciorchine mari; transferați într-un castron pentru a servi.