Noua Tradiție Jolof Rice

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați noua tradiție Jolof Rice. O porție conține 750 calorii, 36g de proteine, și 34G de grăsime. Pentru $2.39 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de mazăre cu ochi negri, apă, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Fudging printr-o nouă tradiție, O Tradiție Fructată, și Partea de sud a tradiției.
Instrucțiuni
Combinați mazărea cu ochi negri cu suficientă apă pentru a acoperi cu 1 inch într-o cratiță mare. Aduceți la fierbere la foc mare și gătiți timp de 1 minut. Apoi scoateți tigaia de pe foc, acoperiți bine și lăsați să stea 1 oră. (Sau înmuiați mazărea peste noapte într-un castron mare cu suficientă apă rece pentru a acoperi cu 1 inch.)
Așezați mazărea cu ochi negri într-un cuptor olandez de 5 litri și adăugați cele 3 litri de apă. Aduceți la fierbere la foc mare, reduceți focul la mediu și gătiți timp de 15 minute.
Scurgeți mazărea într-o strecurătoare așezată peste un castron mare, rezervând atât mazărea, cât și 4 căni de lichid de gătit; aruncați lichidul de gătit rămas.
Încălziți uleiul într-o caserolă ignifugă de 5 litri. În loturi, adăugați puiul și gătiți la foc mediu-mare, rotind des, până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 6 minute pe lot. Folosind clești, transferați puiul pe o farfurie și lăsați-l deoparte.
Adăugați ceapa, usturoiul și ghimbirul în caserolă și gătiți la foc mediu-mare, amestecând des, până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Adăugați pudra de curry și cayenne și amestecați timp de 1 minut. Se amestecă lichidul de gătit rezervat, roșiile zdrobite, pasta de roșii și sarea; aduceți la fierbere. Se amestecă orezul brun, mazărea rezervată cu ochi negri și morcovii și se întoarce la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și gătiți 10 minute. Întoarceți puiul în caserolă, acoperiți și gătiți timp de 15 minute.
Preîncălziți cuptorul la 40
Se amestecă fasolea verde în amestecul de orez, se acoperă și se transferă caserola în cuptor.
Coaceți până când orezul este fraged și puiul nu prezintă semne de roz la os atunci când este împuns cu vârful unui cuțit ascuțit, aproximativ 30 de minute.
Scoateți caserola din cuptor și lăsați să stea cu 15 minute înainte de servire.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;