Noua Școală Plăcintă Cu Cartofi Dulci

Reteta noua scoala placinta de cartofi dulci ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 1 oră și 55 de minute. Această rețetă face 8 porții cu 466 calorii, 9g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Un amestec de făină de semințe de in, cartofi dulci, lapte evaporat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Piei de cartofi dulci de două ori coapte cu Pecan Streusel (caserola individuală de cartofi dulci akan), Copil prietenos surpriza mic dejun dulce Rolls pentru înapoi la școală, și Mini Taco Pizza Bites și o vizită înapoi la școală la Staples înapoi la Centrul școlar.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Pe o suprafață ușor aromată, întindeți aluatul integral de grâu al lui Rachel McBride într-un cerc de 12 inci. Ușura - l în 10-inch adânc-farfurie placă de plăcintă, apăsând uniform pe partea de jos și în sus părțile laterale ale tigaie. Înțepați aluatul peste tot cu o furculiță. Strângeți marginile.
Tapetați crusta de plăcintă cu folie și umpleți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Scoateți folia și greutățile. Întoarceți crusta la cuptor și coaceți doar până când aluatul este ușor rumenit, 10 până la 12 minute. Răciți crusta în tigaie pe un suport, 10 minute.
Între timp, pentru a face umplutura, combinați laptele evaporat, cartofii dulci, zahărul brun, melasa, scorțișoara, nucșoara, ienibaharul, ouăle și albușul de ou într-un robot de bucătărie și pulsați până se omogenizează; este în regulă dacă rămân câteva bucăți de cartofi dulci.
Se toarnă umplutura în crustă.
Coaceți doar până când centrul este setat, 40 până la 45 de minute. Se răcește complet pe un raft. Se răcește până este gata de servit.
Bateți împreună făina, făina de semințe de in și sarea. Folosiți o furculiță sau un blender de patiserie pentru a tăia 1/3 cană de scurtare a legumelor la textura unei mese fine.
Tăiați restul de 1/3 cană scurtând în bucăți mai mari, cam de mărimea mazărelor mici.
Presărați 3 linguri de apă cu gheață peste amestec și combinați ușor cu o furculiță sau o lingură de lemn.
Presărați încă 3 până la 4 linguri de apă cu gheață și reuniți ușor într-o bilă. Înfășurați în hârtie de ceară și răciți până la utilizare. Când este gata de utilizare, rola un disc la o grosime de 1/2 inch și locul în placa de plăcintă dorit.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant, și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 56 de dolari.
![J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling]()
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"Un pic redus în aromă, acest alb tânăr are multă intensitate, oferind arome de tei, piersică și ardezie potrivite cu o textură mătăsoasă. Este incomod astăzi, având nevoie de timp pentru a se integra. Cel mai bun din 2008 până în 2020. 1.500 de cazuri făcute.–- BS