Negru Cod De Zahar Ars
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Codul Negru Brincroul Lcroule ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 283 calorii, 28G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru $9.89 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați bere similară, ghimbir, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie, Foaie Tigaie Chili Lime Cod, și Cremă de ciocolată albă Brulee cu căpșuni {Creme Brulee Kit Giveaway} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți berea la foc mic într-o cratiță medie la foc mediu-mic. Nu fierbeți. Continuați să fierbeți, amestecând ocazional, până când se reduce cu o treime, aproximativ 1 oră.
Scoateți cratița de pe foc și lăsați să se răcească complet.
Se amestecă usturoiul, ghimbirul, sosul de afine, sucul de rodie și sosul de soia în berea redusă.
Așezați codul într-un vas de copt sau tigaie și acoperiți cu sosul. Acoperiți vasul cu folie de plastic și dați-l la frigider timp de cel puțin 4 ore sau până la 24 de ore.Preîncălziți cuptorul la 375 buc.F. descoperiți codul și fierbeți timp de cel puțin 1 oră, ungând la fiecare 15 minute și având grijă să nu-l gătiți prea mult.
Combinați zahărul brun și zahărul granulat într-un castron mic și dați deoparte.
Așezați codul pe o farfurie mare de servire și presărați fiecare file cu un strat fin din amestecul de zahăr. Cu o suflantă de bucătărie, topiți zahărul până formează un topping crocant.
Serviți imediat.Încercați aceste rețete de fructe de mare pe Food Republic:Cocktail clasic de creveți cu Rețetă de sos Tequila - Lime
Rețetă De Scoici Cu Rozmarin
Rețetă De Somon Învelită Cu Prosciutto
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santi Sortesele Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.