Nat ' s Buttery caju Crunch

Nat ' s Buttery caju Crunch
Nat ' s Buttery caju Crunch ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 51G de grăsime, și un total de 704 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,25 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați unt, sirop de porumb, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 33 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 19 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Budinca de caju ciocolata neagra cu criza de caju confiate, Criza De Caju, și Crunch De Nuci De Caju.

Instrucțiuni

1
Ungeți generos sau ungeți o foaie mare de copt și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
2
Într-o cratiță la foc mediu, combinați untul, zahărul, sarea și siropul de porumb. Gatiti, amestecand pana se topeste untul. Amestecați cajuii și creșteți căldura la mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
CajuCaju
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Se încălzește la 300 până la 310 grade F (149 până la 154 grade C) sau până când o cantitate mică de sirop aruncată în apă rece formează fire dure și fragile. Se amestecă ocazional cu o lingură de lemn cu mâner lung, astfel încât cajuii să nu ardă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
4
Se toarnă pe o foaie de copt unsă și se lasă să se răcească aproximativ 10 minute. Rupeți în bucăți și depozitați într-un recipient etanș căptușit cu hârtie cerată.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
DificultateNormal
Gata În19 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista