Nat ' s Buttery caju Crunch
Nat ' s Buttery caju Crunch ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 51G de grăsime, și un total de 704 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,25 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați unt, sirop de porumb, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 33 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 19 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Budinca de caju ciocolata neagra cu criza de caju confiate, Criza De Caju, și Crunch De Nuci De Caju.
Instrucțiuni
Ungeți generos sau ungeți o foaie mare de copt și lăsați-o deoparte.
Într-o cratiță la foc mediu, combinați untul, zahărul, sarea și siropul de porumb. Gatiti, amestecand pana se topeste untul. Amestecați cajuii și creșteți căldura la mare.
Se încălzește la 300 până la 310 grade F (149 până la 154 grade C) sau până când o cantitate mică de sirop aruncată în apă rece formează fire dure și fragile. Se amestecă ocazional cu o lingură de lemn cu mâner lung, astfel încât cajuii să nu ardă.
Se toarnă pe o foaie de copt unsă și se lasă să se răcească aproximativ 10 minute. Rupeți în bucăți și depozitați într-un recipient etanș căptușit cu hârtie cerată.