Napoleoni Cu Mousse De Lămâie
Mousse de lămâie Napoleons necesită aproximativ 5 ore de la început până la sfârșit. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 318 calorii, 3G de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de zahăr, caș de lămâie, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Napoleoni Cu Mousse De Lămâie, Mousse de mure și Napoleoni de miere-Tuile, și Napoleoni proaspeți de mure cu Mousse de brânză cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Măcinați fin 1/3 cană de fistic cu zahăr, coriandru și cardamom într-un robot de bucătărie. Tăiați fin fisticul rămas și rezervați.
Pune teanc de foi phyllo pe o suprafață de lucru și se acoperă cu 2 foi suprapuse de folie de plastic și un prosop de bucătărie umezit. Puneți 1 foaie phyllo pe o tăietură și periați cu puțin unt.
Presărați foaia phyllo uniform cu jumătate de zahăr din nuci, apoi acoperiți cu o altă foaie de phyllo.
Ungeți phyllo cu puțin unt și presărați cu zahărul rămas din nuci. Se acoperă cu foaia de phyllo rămasă, apăsând ușor în jos, apoi se unge cu untul rămas. Chill phyllo 10 minute.
Tăiați marginile filoului cu un cuțit ascuțit pentru a face un dreptunghi de 1 (15 pe 12 inci).
Tăiați stiva pe lungime pentru a face benzi de 4 (3 inci lățime), apoi tăiați benzile transversal în pătrate de 5 (3 inci), formând 20 în total. Înjumătățiți fiecare pătrat în diagonală, apoi transferați cu atenție triunghiurile, câte 1, cu o spatulă pe o foaie mare de copt căptușită cu pergament, distanțându-le la 1/4 inch. Acoperiți triunghiurile cu o altă bucată de pergament și o foaie de copt (ca greutate).
Coaceți în treimea inferioară a cuptorului până la auriu, 15 până la 18 minute.
Îndepărtați foaia de copt superioară și îndepărtați cu grijă pergamentul superior (unele filo se pot lipi de ea), apoi răciți chipsurile pe foaia de copt pe un suport.
Bateți smântâna într-un castron cu un mixer electric până când ține vârfuri moi, apoi pliați ușor în caș de lămâie.
Puneți 1 crocant pe fiecare dintre cele 8 farfurii. Completați fiecare crocant cu 1 mousse de lingură plină, apoi stratificați cu o altă mousse crocantă și lingură. Se acoperă cu chipsuri.
Presărați nuci tocate rezervate în jurul napoleonilor.
* Chipsurile se păstrează într-un recipient etanș la temperatura camerei 1 săptămână.* Mousse poate fi făcută cu 4 ore înainte și răcită, acoperită.