Napoleoni Cu Brânză Cremă De Dovleac
Napoleonii cu brânză cremă de dovleac ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 590 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt de dovleac, frișcă grea, garnituri: zahăr pudră și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Napoleoni proaspeți de mure cu Mousse de brânză cremă, Napoleoni De Dovleac, și Napoleoni Simpli De Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați foaia de foietaj pe suprafața făinoasă.
Tăiați în pătrate de 9 (3 inci).
Așezați pătrate pe foi de cookie-uri negreșite.
Coaceți la 400 timp de 10 minute sau până se rumenesc; se răcește pe grătar.
Combinați untul de dovleac și următoarele 4 ingrediente; bate până devine ușor și pufos.
Combinați smântâna, extractul de vanilie și 1/4 cană de zahăr pudră într-un bol de amestecare răcit. Bateți până se formează vârfuri moi. Puneți deoparte 1/2 cană de frișcă și pliați ușor frișca rămasă în amestecul de dovleac. Acoperiți și răciți umplutura de dovleac cel puțin 1 oră.
Feliați cu grijă 1 pătrat de patiserie în jumătate pentru a face 2 straturi. Lingura aproximativ 3 linguri de umplere pe stratul de jos; sus cu al doilea strat de foietaj. Repetați procedura cu umplutura de dovleac rămasă și pătratele de patiserie rămase. Se răcește până la 2 ore. Completați fiecare Napoleon cu o păpușă de frișcă rezervată.