Napoleon de legume cu ciuperci Portobello la grătar și Bisque de busuioc de roșii
Napoleon de legume cu ciuperci Portobello la gratar si rosii busuioc Bisque ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 539 calorii, 21g de proteine, și 42G de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 6 și costă $ 4.18 pe portie. Un amestec de ardei gras, ciuperci portobello, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Art Smith ' s Portobello Mushroom Napoleon cu reducere balsamică, Tomate-Busuioc Bisque, și Sos De Roșii-Busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Se adaugă ceapa, țelina și ardeiul gras și se sotează până încep să se înmoaie. În timp ce gătesc, tăiați roșiile proaspete în jumătate, stoarceți semințele. Amestecați roșiile proaspete în tigaie împreună cu pasta de roșii și roșiile conservate cubulețe. Se aduce la fierbere, se reduce focul la mediu scăzut și se fierbe parțial acoperit pentru a integra arome, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Tocat
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Adăugați stoc și gătiți încă 20 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
5
Condimentează ciupercile portobello cu sare și piper și unge cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Făină Universală Pentru Dresaj
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New York
6
Se pune pe foaia de copt în cuptor timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi Asortați
7
Scoateți tigaia din amestecul de roșii de pe foc, amestecați smântâna și condimentați cu sare și piper, după gust. În timp ce ciupercile sunt în cuptor, sos de piure în loturi în procesor de alimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De șalote, Tocate
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, Opțional
8
Scoateți ciupercile din cuptor și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
9
Pentru a asambla napoleon, așezați un portobello pe farfurie. Se acoperă cu 1 felie de brânză urmată de o felie de roșii, apoi o altă felie de brânză, o altă felie de roșii și al doilea portobello pe stratul superior. Sos cald polonic peste napoleon de legume și se termină cu o crenguta de busuioc, pentru garnitura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe