Napoleeni Cu Pere Rapide

Napoleeni Cu Pere Rapide

Instrucțiuni

1
Întindeți patiseria cu un sucitor înfăinat pe o suprafață ușor făinată într-un pătrat de aproximativ 16 inci. Tăiați marginile.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Transferați pe o foaie de copt tapetată cu pergament și așezați o altă foaie de copt deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
3
Coaceți până devin aurii și fierte, 15 până la 18 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Scoateți foaia de copt superioară din patiserie și transferați patiseria într-un suport pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
În timp ce patiseria se răcește, bateți smântâna grea cu un mixer electric până când doar ține
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
vârfuri moi. Îndoiți smântâna ușor, dar bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
7
Între timp, gătiți zahărul într-o tigaie mare și grea uscată la foc mediu până începe să se topească, apoi continuați să gătiți, amestecând cu o furculiță, până când este complet topit și auriu. Se amestecă siropul de pere rezervat și se fierbe, amestecând, până se îngroașă,
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
8
3 până la 5 minute. Se amestecă pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Se ia de pe foc și se învârte în unt până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
10
Tăiați patiseria în 8 dreptunghiuri cu un cuțit mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
11
Așezați jumătate din dreptunghiuri pe 4 farfurii de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
12
Întindeți amestecul de smântână peste patiserie, apoi lingurați perele cu caramel deasupra.
13
Așezați deasupra dreptunghiurile de patiserie rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
14
Place remaining pastry rectangles on top.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Revista