Nanan Edie 's Devil' s Food Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 643 calorii, 9g de proteine, și 37g de grăsime. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți ciocolată, ouă, vanilie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tortul cu mâncare al diavolului, Tortul cu mâncare al diavolului, și Tort de mâncare al diavolului cu ochi roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt 2 (8 pe 2 inci) Tigăi rotunde pentru tort și praf cu făină, eliminând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Se amestecă împreună laptele și oțetul și se lasă deoparte să se "acreze" (amestecul se va coagula). Topiți ciocolata și untul cu apă într-un castron mare de metal așezat peste o cratiță cu apă clocotită, amestecând până se omogenizează. Se răcește ușor. Cernem împreună făina, bicarbonatul de sodiu și sarea. Bateți zahărul în amestecul de ciocolată cu un mixer electric.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Ciocolata
Oțet
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Apă
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bateti
Tigaie Cu Sos
Bol
3
Adăugați ouă, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare, apoi bateți în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Ouă
4
Adăugați amestecul de făină și bateți la viteză mică doar până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
5
Adăugați lapte acru și bateți la viteză mare 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Acru
6
Împărțiți aluatul uniform între tigăile de tort.
7
Coaceți în mijlocul cuptorului până când vârfurile straturilor revin când sunt atinse ușor și marginile tocmai au început să se îndepărteze de părțile laterale ale tigăilor, aproximativ 35 de minute. Straturi reci în tigăi pe rafturi 5 minute. Rulați un cuțit subțire în jurul marginilor tigăilor, apoi inversați straturile pe rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Cuțit
1
Aduceți zahărul și smântâna la fiert într-o cratiță grea, amestecând continuu și fierbeți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se adaugă ciocolată, unt și vanilie, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Vanilie
Unt
3
Se transferă într-un castron și se răcește la temperatura camerei, amestecând ocazional. Se răcește glazura, amestecând frecvent, până se îngroașă și se întinde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Periați orice firimituri libere din straturi și puneți 1 strat cu capul în jos pe o farfurie de servire.
2
Se întinde cu aproximativ 1 cană glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Așezați alt strat deasupra, cu partea dreaptă în sus. Înghețați blatul și părțile laterale ale tortului cu glazura rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
1
Glazura de modă veche va avea o textură ușor granulată, ca unele tipuri de fudge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
Arahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu Gustări