Nachos de fructe de mare ale unchiului Bubba

Nachos de fructe de mare ale unchiului Bubba
Rețeta Nachos de fructe de mare a unchiului Bubba este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Acest hor d ' oeuvre are 1093 calorii, 57G de proteine, și 70g de grăsime per portie. Pentru $ 5.85 pe portie, această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Cap la magazin și ridica praf de usturoi, sare și piper, piper brânză jack, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 6 fani. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 79%. Încercați Unchiul Bubba ' s Seafood Pot Pie, Aripile unchiului Bubba, și Martini de Crab al unchiului Bubba pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-o tigaie mare de copt sau o tigaie din fontă așezați un strat de chipsuri de tortilla și acoperiți cu cheddar mărunțit și brânzeturi cu Jack de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar MărunțităBrânză Cheddar Mărunțită
Chipsuri De Tortilla Albastre ZdrobiteChipsuri De Tortilla Albastre Zdrobite
Brânză PepperjackBrânză Pepperjack
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Coaceți chipsurile timp de 2 până la 3 minute sau până când brânzeturile sunt topite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Scoateți vasul din cuptor și lăsați-l deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, topiți untul și sotati usturoiul până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați carnea de crab, creveții și scoicile și sotati timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabmeatCrabmeat
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
7
Adăugați smântâna, usturoiul praf, parmezanul, sarea și piperul, după gust, la fructele de mare și amestecați timp de 2 până la 3 minute, până când sosul s-a îngroșat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
8
Scoateți amestecul de fructe de mare de pe foc și turnați peste chipsurile de tortilla. Topim nachosul cu salată mărunțită, pico De gallo, jalapenos și o păpușă mare de smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Tortilla Albastre ZdrobiteChipsuri De Tortilla Albastre Zdrobite
Pico De GalloPico De Gallo
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
9
Serviți imediat.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Stoltz organic Pinot Noir cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Stoltz Organic Pinot Noir
Stoltz Organic Pinot Noir
Acest Pinot arată bine cu culoarea sa profundă bogată și aroma florală pentru un Pinot noir organic Columbia Gorge. Totul este pentru ca acest vin fie să întâmpine ani de îmbătrânire, fie să fie băut pe loc.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate28
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista