Năut Crocant

Năut Crocant
Năutul crocant ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 129 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați năut, sare kosher, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Năut Crocant, Varză indiană cu năut crocant și crocant, și năut prăjit cu migdale cu miere crocantă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 30
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Înfășurați nautul într-un prosop; rulați ușor pentru a slăbi pielea. Aruncați piei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NăutNăut
RolaRola
FolieFolie
3
Combinați nautul și ingredientele rămase. Aranjați pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NăutNăut
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Coaceți la 300 timp de 1 oră și 40 de minute, amestecând la fiecare 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista