Mustardy somon într-un pachet cu sparanghel

Mustardy somon într-un pachet cu sparanghel
Mustardy somon într-un pachet cu sparanghel este un fără gluten, primar și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 40g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 332 calorii. Pentru $6.4 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 320 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Cap de la magazin și ridica sparanghel, CR fra aproxormme fra, sare și piper cușer, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 100%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Somon cu must de Celeriac Mustardy, Somon crocant cu o tigaie cu linte de muștar, și Somon cu Crab și legume într-un pachet de folie.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Bateti impreuna CR aproxormme fra aprox. che, vin, și muștar. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Rupeți patru dreptunghiuri mari de folie de aluminiu și patru dreptunghiuri puțin mai mici de pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Așezați pergamentul deasupra foliei. Pe fiecare foaie de pergament, așezați un sfert din sparanghel și condimentați cu sare și piper. Deasupra fiecărei grămezi de sparanghel, așezați o bucată de somon și condimentați peștele cu sare și piper. Împărțiți sosul de muștar între cele patru bucăți de somon, turnându-l deasupra. În cele din urmă, pliați pachetele de folie, astfel încât acestea să fie sigilate strâns cu pergamentul și peștele din interior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Coaceți pachetele pe o foaie mare de copt cu margini într-un singur strat până când peștele este gătit, aproximativ 12 minute. Deschideți pachetele și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. 7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
Rezervația Elway din 2018 Carneros Chardonnay este bine echilibrată, prezentând arome clare de fructe tropicale, mere și pere, cu elemente florale ușoare. Indicii de vanilie completează un finisaj neted și persistent de stejar.Asociați acest vin crocant cu mâncăruri ușoare, cum ar fi fructe și brânzeturi feliate, salată de paste cu lămâie, pui prăjit cu ierburi sau budincă de vanilie.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista