Muschiulet de vita cu sos Balsamic

Muschiulet de vita cu sos Balsamic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 3,83 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 244 calorii, 25g de proteine, și 5g de grăsime per portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, vin de port, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza oțet balsamic ai putea urma acest curs principal cu Slab Înghețată De Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Muschiulet de vita incrustat cu piper pe rosii de vita cu branza de capra, ceapa prajita frantuzeasca si sos de otet Balsamic, Paste Cu Sos Gorgonzola Si Muschiulet Balsamic De Vita, și Mușchi De Vită Cu Sos Balsamic Ușor De Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați rozmarinul, usturoiul, sarea și piperul; frecați uniform peste filet. Acoperiți și refrigerați timp de 2 ore.
Așezați carnea pe un raft într-o tigaie de prăjire superficială.
Se coace, neacoperit, la 400 de minute pentru 50-70 de minute sau până când carnea ajunge la coacerea dorită (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne ar trebui să citească 145 de metri cubi; mediu, 160 de metri cubi; bine făcut, 170 de metri cubi).
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
Într-o cratiță, aduceți vinul sau sucul de struguri și bulionul la fiert; gatiti pana se reduce la 3/4 cana.
Adăugați oțet; gatiti timp de 3-4 minute sau pana cand se reduce la o consistenta de sos. Se amestecă untul, sarea și piperul.