Muschi De Porc Umplut Cu Smochine
Coapsa de porc umplută cu smochine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 576 calorii, 54g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.43 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ceapă, ulei vegetal, muschi de porc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Carne De Porc Umplută Cu Carne De Porc Și Cârnați, Carne De Porc Umplută Prăjită, și Muschi de porc umplut cu spanac.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 191°.într-o tigaie medie, gătiți ceapa în 2 lingurițe. ulei la foc mediu timp de 3 minute. Se amestecă 1 1/2 căni de smochine și oțet și se fierbe timp de 2 minute.
Feliați coapsa de porc pe lungime trei sferturi din drum în carne. Deschideți secțiuni ca o carte și umpleți cu smochine fierte. Îndoiți carnea de porc și fixați-o cu sfoară de bucătărie. Se condimentează cu 2 lingurițe. sare și 1/2 linguriță. pepper.
Puneți o tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați 1 lingură rămasă. ulei.
Așezați coapsele de porc în tigaie și căutați pe toate părțile până se rumenesc frumos, aproximativ 6 minute.
Puneți tigaia în cuptor și gătiți carnea de porc la 66° pe un termometru pentru carne, 20 până la 25 de minute.
Transferați friptura într-un platou; acoperiți cu folie.
Scurgeți toate, cu excepția a 1 1/2 linguriță. ulei din tigaie.
Adăugați șalotă și gătiți la foc mediu timp de 3 minute, răzuind bucățile maro de pe fundul tigaiei.
Adăugați portul și smochinele rămase și gătiți la foc mediu-mare timp de 5 minute.
Adăugați bulion de pui și gătiți timp de 3 minute.
Scoateți sosul de pe foc și condimentați cu 1/4 linguriță rămasă. fiecare sare și piper. Se amestecă orice sucuri care s-au acumulat pe platoul cu carne de porc.
Tăiați carnea de porc în felii de 3/4 până la 1 inch grosime. Se acoperă cu sos de smochine și se servește cu piure de cartofi și o legumă la alegere.