Murături Roșii De Crăciun

Murături Roșii De Crăciun
Crăciun murături roșii ar putea fi o reteta buna pentru a extinde hor d ' oeuvre cutie reteta. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 66 calorii. Această rețetă servește 100. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 407 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Dacă aveți la îndemână apă, bomboane de scorțișoară, castraveți și alte câteva ingrediente, o puteți face. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 ore și 5 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu atât de extraordinar scor spoonacular de 13%. Încercați Murături De Crăciun, Cum să murarea muraturi (muraturi frigider, care este), și Crăciun Stollen Cupcakes – Un Clasic De Crăciun Transformat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cojiți castraveții, înjumătățiți pe lungime și răzuiți semințele cu o lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
2
Tăiați castravetele în jumătăți de cercuri de 1/4 inch și puneți-le într-un pahar sau ceramică. Se dizolvă varul de decapare în aproximativ 1 litru de apă la temperatura camerei, se toarnă peste castraveți, apoi se adaugă apă suplimentară până când castraveții sunt acoperiți cu 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
3
Lăsați să stea la temperatura camerei 24 de ore.
4
Scurgeți castraveții și clătiți bine cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Se pune într-un vas mare și se acoperă cu apă rece. Se lasă să stea 3 ore, apoi se scurge și se clătește din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Întoarceți castraveții în oală, adăugați colorantul alimentar, alaun, 1 cană oțet și suficientă apă pentru a acoperi cu 1/2 inch. Aduceți la fierbere la foc mare, apoi reduceți căldura la foc mic și gătiți 2 ore. După ce castraveții au gătit timp de 2 ore, scurgeți și lăsați să se răcească puțin înainte de a le introduce în borcanul de sticlă sau ceramică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
AlaunAlaun
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Amestecați împreună zahărul, 2 căni de oțet, 2 căni de apă, bomboane roșii cu scorțișoară și bețișoare de scorțișoară într-o cratiță la foc mediu până când zahărul și bomboanele se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
8
Se toarnă acest amestec peste castraveții calzi, se acoperă și se lasă să stea peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
9
Împachetați murăturile în borcane de halbă și procesați-le într-o baie de apă fierbinte timp de 15 până la 20 de minute. Refrigerați orice borcane care nu se sigilează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
DificultateExpert
Gata În15 hrs, 5 m.
Porții100
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiCrăciun
Revista