Murături De Roșii Verzi
Muraturi de rosii verzi ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 51 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Această rețetă servește 80. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați oțet distilat, zahăr brun, muștar măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 57 ar spune că a lovit la fața locului. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 11 ore și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 30%. Încercați Murături De Roșii Verzi, Murături De Roșii Verzi, și Muraturi De Fasole Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare de ceramică sau crock, combinați roșiile verzi și ceapa.
Se presară cu sare. La frigider peste noapte.
Se toarnă apă rece peste roșii și ceapă și se lasă să stea 1 oră.
Puneți piper negru, cuișoare, ienibahar, semințe de muștar și muștar măcinat într-o pungă mică de brânză.
Într-o oală mare, amestecați oțetul și zahărul, apoi adăugați roșiile și ceapa, punga de brânză cu condimente, lămâia feliată și ardeiul roșu tocat. Se aduce la fierbere scăzută, apoi se fierbe la foc mic timp de 30 de minute.
Umpleți borcanele sterilizate cu amestec de roșii, lăsând 1/2 inch spațiu pentru cap.
Garnisiți cu benzi subțiri de ardei roșu aranjați vertical de-a lungul părților laterale ale borcanelor. Înșurubați capacele și procesați într-o baie de apă clocotită timp de 15 minute.