Murături De Frigider Cu Mere
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegană? Murăturile de frigider cu mere ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 373 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 68 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de nucșoară măcinată, oțet de cidru, fructe de pădure și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 22 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 41%. Încercați Cum să murarea muraturi (muraturi frigider, care este), Frigider Muraturi, și Frigider Muraturi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați apa, oțetul de cidru, zahărul, ienibaharul, cuișorul, nucșoara și ghimbirul într-o cratiță mică și aduceți la foc mic la foc mediu-mare, amestecând până când zahărul se dizolvă.
Între timp, aruncați merele feliate cu sucul de lămâie și împachetați în două borcane de conserve sterilizate de 1 litru cu capace și inele.
Se toarnă siropul de fierbere peste mere și se aplică capacele și inelele.
Lăsați borcanele să stea la temperatura camerei până se răcește. Odată răcit, apăsați partea superioară a fiecărui capac cu un deget, asigurându-vă că sigiliul este strâns (capacul nu se mișcă deloc în sus sau în jos).
Se pune la frigider și se așteaptă 1 săptămână înainte de deschidere.