Murătură De Sfeclă Momofuku
Murătura de sfeclă Momofuku este o fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă servește 2. Pentru $2.77 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 512 calorii. Dacă aveți sfeclă, zahăr granulat, oțet de orez și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Murătură De Nap Momofuku, Momofuku Morcov Murat, și Ouă Deviled de sfeclă-murătură.
Instrucțiuni
Așezați oțetul, zahărul, apa și sarea într-o cratiță mică, bateți pentru a dizolva zahărul și sarea și aduceți la foc mic.Turnați imediat saramura peste sfeclă, asigurându-vă că le acoperiți complet, dar lăsând 1/4 inch de cameră în partea de sus a borcanului.
Se lasă să se răcească la temperatura camerei, aproximativ 1 oră.Acoperiți borcanul cu un capac etanș. Agitați borcanul sau întoarceți-l cu susul în jos pentru a distribui uniform saramura, apoi puneți-l la frigider cel puțin 1 zi și de preferință 1 săptămână înainte de utilizare. (Sfecla murată poate fi păstrată la frigider până la 2 luni.)