Murătură De Sfeclă Momofuku

Murătură De Sfeclă Momofuku
Murătura de sfeclă Momofuku este o fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă servește 2. Pentru $2.77 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 512 calorii. Dacă aveți sfeclă, zahăr granulat, oțet de orez și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Murătură De Nap Momofuku, Momofuku Morcov Murat, și Ouă Deviled de sfeclă-murătură.

Instrucțiuni

1
Așezați oțetul, zahărul, apa și sarea într-o cratiță mică, bateți pentru a dizolva zahărul și sarea și aduceți la foc mic.Turnați imediat saramura peste sfeclă, asigurându-vă că le acoperiți complet, dar lăsând 1/4 inch de cameră în partea de sus a borcanului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
2
Se lasă să se răcească la temperatura camerei, aproximativ 1 oră.Acoperiți borcanul cu un capac etanș. Agitați borcanul sau întoarceți-l cu susul în jos pentru a distribui uniform saramura, apoi puneți-l la frigider cel puțin 1 zi și de preferință 1 săptămână înainte de utilizare. (Sfecla murată poate fi păstrată la frigider până la 2 luni.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă MuratăSfeclă Murată
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista