Murătură De Nap Momofuku

Murătură De Nap Momofuku
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați murătura de nap Momofuku. Această rețetă face 2 porții cu 478 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă, kombu, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Momofuku Morcov Murat, Murătură De Sfeclă Momofuku, și Rețetă de murături de conopidă, napi și morcovi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați oțetul, zahărul, apa și sarea într-o cratiță mică, bateți pentru a dizolva zahărul și sarea și aduceți la foc mic.Turnați imediat saramura peste napi, asigurându-vă că le acoperiți complet, dar lăsând 1/4 inch de cameră în partea de sus a borcanului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NapNap
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2
Se lasă să se răcească la temperatura camerei, aproximativ 1 oră.Acoperiți borcanul cu un capac etanș. Agitați borcanul sau întoarceți-l cu susul în jos pentru a distribui uniform saramura, apoi puneți-l la frigider cel puțin 1 zi și de preferință 1 săptămână înainte de utilizare. (Napii murați pot fi păstrați la frigider până la 2 luni.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
NapNap
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista