Mucegai De Banane Cu Căpșuni

Mucegai De Banane Cu Căpșuni
Mucegaiul de banane cu căpșuni este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 hor d ' oeuvre. O porție conține 11 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 45 și costă 5 cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână banane, căpșuni, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este perfect pentru Ziua Mamei. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore și 45 de minute. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este improvabil. Rețete similare includ Mucegai De Căpșuni, Mucegai Înger De Căpșuni, și Philadelphia model de căpșuni spumante.

Instrucțiuni

1
Se amestecă apa clocotită în gelatină într-un castron mare cel puțin 2 minute până se dizolvă complet. Se amestecă în apă rece. Frigider aproximativ 1-1 / 2 ore sau pana se ingroasa (lingura trase prin frunze impresie certă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se amestecă căpșunile și banana.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
(carton Bloc)(carton Bloc)
3
Se toarnă în matriță cu 5 căni pulverizată cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
4
Dați la frigider 4 ore sau până când este ferm. Desfaceți. Păstrați resturile de matriță de gelatină la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 45 m.
Porții45
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista