Muștar fierbinte și acidulat

Muștar fierbinte și acidulat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați muștarul fierbinte și acidulat. O porție conține 31 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 12 minute. Dacă aveți amidon de porumb, oțet de vin, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Vinaigretă De Muștar Acidulat, Carne de porc cu sos de muștar acidulat, și Memphis muștar salată de varză picant și fierbinte! pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți muștarul uscat și oțetul într-un bol metalic mediu până se omogenizează. Rece, acoperit, peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Aduceți o cratiță medie umplută cu apă de 1 inch la foc mic. La castron de muștar oțet, amestecati in 1/4 cana de apa, ou, zahăr, amidon de porumb, și sare. Puneți vasul peste apă clocotită și gătiți, amestecând constant, până când muștarul se îngroașă, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Cum Ar Fi M&M'sCum Ar Fi M&M's
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se ia de pe foc, se bate un minut, apoi se lasă să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Faceți înainte: 2 săptămâni, acoperite și răcite.
5
Muștar Personalizat
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
6
Imaginația ta este limita atunci când vine vorba de a face muștar aromat. Tot ce aveți nevoie sunt semințe de muștar sau pudră uscată de muștar, iar apoi condimentele depind de dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
7
Semințe de muștar sau pudră de muștar?
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
8
Fie funcționează.
9
Semințe de muștar: utilizați atunci când doriți o textură integrală, crocantă. Cele trei tipuri sunt galben, alias alb (Sinapis alba), cel mai blând și utilizat în principal în muștarul în stil American și pentru decapare; maro (Brassica juncea), zestier și utilizat în muștarul în stil European (cum ar fi Dijon), pentru decapare și în gătitul Indian; și negru (B. nigra), folosit și în mâncarea indiană; sunt interschimbabile cu maro. Semințele trebuie să se înmoaie în lichid timp de 1 până la 2 zile înainte de a face muștar cu ei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
10
Pudră de muștar: pentru muștar neted și mătăsos. Nu este altceva decât semințe de muștar măcinate, iar cea mai comună marcă este Colman ' s, un amestec de semințe albe și maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De MuștarPudră De Muștar
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
11
Se amestecă pulberea cu lichid (cum ar fi apa sau berea) și se lasă să stea peste noapte pentru a se hidrata complet și a dezvolta aroma. Totuși, nu-l lăsați să stea mai mult, altfel va avea un gust dur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
DificultateNormal
Gata În12 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista