Mozzarella-picior de miel umplut

Mozzarella-picior de miel umplut
Piciorul de miel umplut cu Mozzarella ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 2,06 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 195 calorii. Mergeți la magazin și ridicați cuburi de pâine, brânză mozzarella, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Napolitană "Mozzarellan în Carrozza" {Mozzarella umplute pâine prăjită}, Lamb Exohiko (pachete Filo umplute cu miel, spanac și brânză), și Mozzarella Umplute Portobellos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (160 grade C). Aruncați cuburi de pâine cu brânză, mentă și sos de chili până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați grăsimea din carne în jos și presărați peste tot cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Se întinde uniform cu amestecul de pâine, lăsând o margine de 1 in (2,5 cm) la un capăt. Începând de la capătul îngust, înfășurați jeleul de carnestilul Roll.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Legați friptura rulată împreună cu șnurul de bucătărie.
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
5
Transferați într-un set de rafturi într-o tigaie și prăjiți, ungând ocazional, timp de 1 1/2 ore sau până când un termometru pentru carne introdus în centrul cărnii înregistrează 140 de grade F (60 de grade C) pentru rare sau 160 de grade F (70 de grade C) pentru coacere medie. Restul se prăjește timp de 10 minute. Feliați gros. Face 8 porții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista