Morcovi Glazurați
Morcovii glazurați sunt un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian rețetă cu 8 porții. Această garnitură are 124 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, piper măcinat, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Paște va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 32%. Încercați Morcovi Glazurați, Morcovi Glazurați, și Morcovi Glazurați Pentru Doi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți morcovii într-o cratiță mare, turnați suficientă apă pentru a ajunge la adâncimea de 1 inch și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți morcovii până se înmoaie, 8 până la 10 minute.
Scurgeți și transferați într-un castron.
Topiți untul în aceeași cratiță; amestecați zahărul brun, sarea și piperul alb în unt până când zahărul brun și sarea s-au dizolvat.
Transferați morcovii în sos de zahăr brun; gatiti si amestecati pana cand morcovii sunt glazurati cu sos, inca 5 minute.