Morcovi Algerieni
Morcovii algerieni ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 48 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 169 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, apă, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Algerian 'Zrodiya Mcharmla' - Morcovi Cu Oțet, Pâine Plată Algeriană, și Borek Algerian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați o inserție de abur într-o cratiță și umpleți cu 1 1/2 căni de apă sau chiar sub fundul aburului. Acoperiți și aduceți apa la fierbere la foc mare.
Adăugați morcovii tăiați felii, reduceți focul la mediu și acoperiți din nou tigaia. Aburiți până se înmoaie, dar nu moale, 4 până la 6 minute, în funcție de grosimea feliilor. Rezervați 1/2 cană din lichidul de gătit.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu. Reduceți focul la minim și amestecați sarea, piperul, scorțișoara, chimenul, usturoiul și cimbru. Gatiti condimentele si usturoiul, amestecand frecvent, pana cand sunt parfumate, aproximativ 10 minute.
Adăugați 1/2 cană de lichid de gătit rezervat și frunza de dafin, acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute.
Amestecați morcovii, aruncând bine pentru a acoperi cu amestecul de condimente și gătiți până se încălzește, aproximativ 2 până la 3 minute.
Presărați cu suc de lămâie și îndepărtați frunza de dafin înainte de servire.