Morcovul cu supă de migdale prăjite ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 283 calorii, 6g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână cartofi, apă, morcovi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Tort Cu Foaie De Morcov Cu Nucă De Cocos Prăjită, Salată Prăjită De Alune Și Morcovi Mărunțiți, și Caramele De Migdale Prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gătiți șalotele, frunza de dafin, ghimbirul, pudra de curry și cimbru în unt într - o cratiță grea de 2 până la 3 litri la foc moderat, amestecând ocazional, până când șalotele sunt înmuiate și aurii palide, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Curry
Frunze De Dafin
Ceapă Eșalotă
Unt
Ghimbir
Cimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Între timp, curățați cartoful și tăiați-l în cuburi de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
3
Adăugați cartofi la amestecul de șalotă împreună cu morcovi, bulion, cidru, apă, sare și piper și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, acoperit, până când morcovii sunt fragede, 20 până la 25 de minute. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Morcov
Ceapă Eșalotă
Piper
Cartofi
Bulion
Cidru
Apă
Sare
4
Supă pur și simplu în 2 loturi într-un blender până se omogenizează, transferându-se ca amestecat într-un castron mare (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți). Reveniți la cratiță pentru a reîncălzi dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
5
Serviți supa presărată cu migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
Supă
1
* Supa poate fi făcută cu 2 zile înainte și răcită complet, neacoperită, apoi răcită, acoperită. Reîncălziți la foc mic. Subțire cu apă suplimentară, dacă este necesar.* Migdalele pot fi prăjite cu 2 zile înainte și răcite complet, apoi păstrate într-un recipient etanș la temperatura camerei.