Mojo Moulies
Mojo Moulies este un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 228 calorii. Pentru $1.99 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta funcționează cel mai bine ca un Hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână usturoi, midii, praz și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 72%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Muschi de porc la gratar cu cartofi Ridati, Mojo Verde si Mojo Pic 8, Mojo pic sos roșu picant pentru cartofi Mojo, și Mojo pic sos roșu picant pentru cartofi Mojo.
Instrucțiuni
Echipament Special: 8-quart nonreactive, oțel inoxidabil stockpot metal strecurătoare sau steamer insert
În oală, transpirați usturoiul, prazul și sarea în uleiul de măsline până se înmoaie la foc mediu-mic.
Așezați midiile în strecurătoare și pulverizați-le cu apă rece pentru a îndepărta orice exces de murdărie sau nisip.
Îndepărtați orice barbă cu o pereche de clești cu vârf de ac.
Adăugați Roșia tocată și vinul în oală și dați focul la mediu mare și aduceți la foc mic. Introduceți strecurătoarea de midii în oală și acoperiți. După 3 minute, verificați dacă midiile s-au deschis. Dacă unele sunt încă închise, acoperiți oala și gătiți încă 30 de secunde. Aruncați orice midii nedeschise.
Așezați midiile într-un castron de servire.
Scoateți 10 midii din coji și adăugați-le în oală. Folosind un blender cu băț sau un blender cu bară, curățați midiile până când lichidul are o consistență asemănătoare sosului.
Se toarnă sosul peste midii și se ornează cu pătrunjel tocat.
Se servește cu o pâine crustă.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vin spumant și spumant rossimbrox. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Colecția Taittinger Taittinger de Sebastiao Salgado cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 320 de dolari pe sticlă.
![Colecția Taittinger Taittinger de Sebastiao Salgado]()
Colecția Taittinger Taittinger de Sebastiao Salgado
Arome florale frumos intense,cu urme de caprifoi, stafide generoase, fructe calde, cu miere și prune verzi. Aromele proaspete, onctuoase și suple ajută la echilibrul și bogăția vinului.Fabricat din struguri selectați Chardonnay și Pinot Noir crescuți în cele mai fine microclimate din Champagne. Chardonnay este recoltat de la Grand Cru de C Blancs și Pinot Noir vine de la Grand Crus de Montagne de Reims și marginea Vallul de la Marne.După recoltare, strugurii sunt presați imediat în casele de presă din podgorii. Prima presare este doar sucul folosit pentru acest vin. Amestecarea se face după fermentarea primară, cuv final finalizează fermentarea secundară în sticlă în pivnițele reci ale lui Taittinger.Despre Sebasti cca Salgadosebasti cca Salgado s-a născut în 1944 în Aimor cca, Brazilia. Crescând într-o familie de opt copii la ferma părinților săi, a devenit fascinat de lumea naturală din jurul său, de la plimbări în pădure, privind de pe vârfurile dealurilor și ascultând trenurilecare transportau mineralele locale. După ce a studiat economia la școală, Sebasti CCA a decis să-și schimbe cariera și să devină fotograf, concentrându-se pe dragostea Sa pentru natură. Fotografiile lui sebasti circularo Salgado exprimă tragedii umane și de mediu, iar ye reușește întotdeauna să găsească o frumusețe extraordinară, oferind astfel o licărire de speranță. Opera sa se concentrează pe biodiversitatea planetei, subliniind ceea ce nu a fost transformat de ființe umane. Fotografia aleasă pentru colecția Taittinger este o declarație a ceea ce este cel mai universal și original: viața, simplă și pașnică.