Reteta Mocha Latte Cupcakes ar putea satisface pofta americană în aproximativ 45 minute. Acest desert are 560 calorii, 5g de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de zahăr pudră, extract de vanillan, jimmies de ciocolată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Dublu Împușcat Mocha Latte Prajiturele, Turtă dulce Latte Cupcakes: Eggnog Latte nevoie de un prieten, și brownies Kahl cuprosa cu Kahl cuprosa mocha cremă de unt glazură și caramel sărat ciocolată albă Kahl cuprosa mocha latte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Se amestecă împreună apă clocotită, cacao și espresso până se omogenizează; lasa sa se raceasca. Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric până devine cremos; adăugați treptat zahăr, bătând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Alune Măcinate Fin
Unt
Pudră De Cacao
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
3
Adăugați ouă, câte 1, bătând până se omogenizează după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
4
Combinați făina și următoarele 3 ingrediente; adăugați amestecul de unt alternativ cu amestecul de cacao, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți la viteză mică până se amestecă după fiecare adăugare. Se amestecă extractul de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Ciocolată
Unt
Pudră De Cacao
Făină Pentru Toate Scopurile
5
Așezați căni de copt din hârtie în 2 (12 cani) Tigăi pentru brioșe și acoperiți cu spray de gătit; bateți lingura în cupe, umplând două treimi pline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
6
Coaceți timp de 12 până la 15 minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute; scoateți din tigăi în rafturi de sârmă și răciți complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Pentru a pregăti glazura de vanilie, bateți primele 4 ingrediente la viteză medie cu un mixer electric până la crem. Adăugați treptat zahăr pudră, bătând la viteză mică până se omogenizează. Bateți la viteză mare 2 minute sau până la crem. Faceți 3 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazură De Vanilie
Zahăr Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
8
Înghețați fiecare cupcake cu glazură de vanilie folosind vârful metalic nr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazură De Vanilie
Tăiate în Felii
9
Pentru a pregăti burnița, gătiți untul și zahărul într-un 2-qt. cratiță de metal greu la foc mare, amestecând ocazional, până când amestecul este de culoare caramel, aproximativ 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
10
Se ia de pe foc și se adaugă încet smântână, amestecând continuu până se omogenizează. Reveniți la căldură și aduceți la fierbere; gatiti 1-2 minute, amestecand ocazional. Mișto. Face aproximativ 1 1/2 cani.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
11
Pentru a pregăti ganache, gătiți smântâna într-o cratiță grea din nonaluminiu la foc mediu, amestecând des, doar până când începe să se aburească (nu fierbe); se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
12
Puneți ciocolata într-un bol de sticlă. Adăugați încet smântână fierbinte în ciocolată, bătând cu un tel până când ciocolata se topește și amestecul este bine amestecat. Amestecul se va îngroșa pe măsură ce se răcește. Face aproximativ 2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
13
Stropiți fiecare cupcake cu caramel și ciocolată și acoperiți fiecare cu jimmies de ciocolată.