Mistreț în stilul părții de Est: Cinghiale di Calitri

Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal principal? Mistreț în stilul părții de Est: cinghiale di Calitri ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 6. O porție conține 472 calorii, 35g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $ 3.91 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți mere de Roma, friptură de porc, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Cinghiale în agrodolce (mistreț dulce și acru), Carne De Porc Înăbușită (Stil Mistreț), și Hellraisin ' Mistreț-Mistreț Înfășurat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
La intervale regulate, faceți incizii de 12 (adâncime de 1 inch) în coapsa de porc și umpleți 1 cățel de usturoi în fiecare incizie.
Așezați ramurile de rozmarin peste coapse și legați-le strâns cu sfoară de măcelar, asigurând rozmarinul în interiorul firului.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Într-un cuptor olandez, încălziți uleiul până la fumat. Condimentați carnea cu sare și piper, rumeniți-o pe toate părțile în ulei, îndepărtați-o și dați deoparte. La cuptorul olandez, adăugați ceapa, morcovii și mărul și gătiți până se rumenesc ușor, aproximativ 8 până la 10 minute.
Adăugați vinul, aduceți-l la fierbere și întoarceți coapsa în tigaie.
Puneți cuptorul olandez în cuptor și gătiți 45 de minute, până când carnea este furcă.
Scoateți din cuptor, îndepărtați coapsele și întoarceți cuptorul olandez la aragaz pentru a găti încă 10 până la 15 minute, până când sosul este redus.
Garnisiți cu pătrunjelul, dezlegați coapsele și tăiați-le în felii pentru a servi.