Mistreț în stilul părții de Est: Cinghiale di Calitri
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal principal? Mistreț în stilul părții de Est: cinghiale di Calitri ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 6. O porție conține 472 calorii, 35g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $ 3.91 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți mere de Roma, friptură de porc, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Cinghiale în agrodolce (mistreț dulce și acru), Carne De Porc Înăbușită (Stil Mistreț), și Hellraisin ' Mistreț-Mistreț Înfășurat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
La intervale regulate, faceți incizii de 12 (adâncime de 1 inch) în coapsa de porc și umpleți 1 cățel de usturoi în fiecare incizie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Carne De Porc
2
Așezați ramurile de rozmarin peste coapse și legați-le strâns cu sfoară de măcelar, asigurând rozmarinul în interiorul firului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
3
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
4
Într-un cuptor olandez, încălziți uleiul până la fumat. Condimentați carnea cu sare și piper, rumeniți-o pe toate părțile în ulei, îndepărtați-o și dați deoparte. La cuptorul olandez, adăugați ceapa, morcovii și mărul și gătiți până se rumenesc ușor, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Grăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Apă Pentru A Permite
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
5
Adăugați vinul, aduceți-l la fierbere și întoarceți coapsa în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Puneți cuptorul olandez în cuptor și gătiți 45 de minute, până când carnea este furcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Zahăr Galben și Stropi Asortați
7
Scoateți din cuptor, îndepărtați coapsele și întoarceți cuptorul olandez la aragaz pentru a găti încă 10 până la 15 minute, până când sosul este redus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Zahăr Galben și Stropi Asortați
8
Garnisiți cu pătrunjelul, dezlegați coapsele și tăiați-le în felii pentru a servi.