Mistreț în stilul părții de Est: Cinghiale di Calitri

Mistreț în stilul părții de Est: Cinghiale di Calitri
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal principal? Mistreț în stilul părții de Est: cinghiale di Calitri ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 6. O porție conține 472 calorii, 35g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $ 3.91 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți mere de Roma, friptură de porc, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Cinghiale în agrodolce (mistreț dulce și acru), Carne De Porc Înăbușită (Stil Mistreț), și Hellraisin ' Mistreț-Mistreț Înfășurat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
La intervale regulate, faceți incizii de 12 (adâncime de 1 inch) în coapsa de porc și umpleți 1 cățel de usturoi în fiecare incizie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Carne De PorcCarne De Porc
2
Așezați ramurile de rozmarin peste coapse și legați-le strâns cu sfoară de măcelar, asigurând rozmarinul în interiorul firului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
3
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Într-un cuptor olandez, încălziți uleiul până la fumat. Condimentați carnea cu sare și piper, rumeniți-o pe toate părțile în ulei, îndepărtați-o și dați deoparte. La cuptorul olandez, adăugați ceapa, morcovii și mărul și gătiți până se rumenesc ușor, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
5
Adăugați vinul, aduceți-l la fierbere și întoarceți coapsa în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Puneți cuptorul olandez în cuptor și gătiți 45 de minute, până când carnea este furcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Scoateți din cuptor, îndepărtați coapsele și întoarceți cuptorul olandez la aragaz pentru a găti încă 10 până la 15 minute, până când sosul este redus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Garnisiți cu pătrunjelul, dezlegați coapsele și tăiați-le în felii pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate46
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista