Miso-Tofu Glazurat
Nevoie de o garnitură fără gluten, fără lactate și vegetariană? Tofu glazurat cu Miso ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 2,16 USD pe porție. O porție conține 164 calorii, 9g de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână miere, piper, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Miso - tofu glazurat cu varză și ardei, Miso-tofu glazurat cu păstârnac în două moduri, și Tăiței Soba cu tofu și legume glazurate Miso pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
În castron, amestecați împreună pasta miso, 1 lingură de oțet de orez-vin, miere și 1 lingură de sos de soia cu conținut scăzut de sodiu până la omogenizare. Feliați tofu în 4 bucăți. Uscați cu prosoape de hârtie.
Adăugați la marinată; aruncă. Capac; frigider 30 de minute, întorcându-se o dată. Aruncați marinada; transferați tofu în vasul de copt.
Coaceți până se rumenesc (30-35 minute). Abur înjumătățit baby bok choy într-o cratiță cu apă clocotită puțin adâncă, acoperită, până se înmoaie. În castron, combinați ghimbirul, 1 linguriță sos de soia cu conținut scăzut de sodiu, 1 lingură oțet de orez-vin, ulei de susan și piper roșu zdrobit. Feliați tofu; se servește cu bok choy.
Stropiți cu vinetă și semințe de susan.