Mini Cupcakes Paris
Mini Paris Cupcakes este un vegetarian desert. Această rețetă servește 12. O porție conține 318 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de zahăr de cofetărie, ouă, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este improvabil. Încercați Mini Paris-Brest cu ciocolată albă și fructe cristalizate, JJ ' s Boulangerie Pan Bagnat Sandwich – în Las Vegas, puteți gusta Parisul, la Hotelul Paris, și Vegan Mini Vanillan și ciocolată Swirl Cupcakes (și cum să faci mini cupcakes) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Linia 12 mini cutii de briose cu mini hârtii de briose. Într-un castron mic, combinați făinurile. Într-un alt castron, cremă untul și zahărul împreună, bătând până devine pufos.
Adăugați ouăle și bateți bine.
Adăugați jumătate de amestec de făină și bateți bine, apoi adăugați lapte și vanilie și bateți din nou.
Adăugați amestecul de făină rămas și bateți până se încorporează complet. Umpleți hârtiile de brioșă aproximativ 3/4 pline. Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Coaceți timp de 10 până la 15 minute.
Scoateți cupcakes-urile din cuptor și lăsați-le să se răcească.
Așezați untul, laptele, vanilia, colorantul alimentar și 2 căni de zahăr de cofetari într-un bol de amestecare. Bateți cu viteză medie până când este neted și cremos. Adăugați treptat zahărul rămas până când este ușor și pufos.
Blaturi de gheață de cupcakes cu glazură roz.
Serviți pe o tavă frumoasă sau pe o farfurie de tort cu niveluri.
Retipărit cu permisiunea Party Confidential de Lara Shriftman și Elizabeth Harrison. Presă Bulfinch 2006