Această rețetă servește 12 și costă 66 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 86 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Mini Cheeseburgeri Prim, Friptură De Coastă Uscată În Vârstă, și Muschi de vita maturat la gratar cu prajituri de cartofi usturoi-Scallion si sos B Arparnaise.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți grătarul sau tigaia la grătar la foc mare. Într-un castron, condimentați carnea de vită măcinată cu 1/8 linguriță fiecare sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Carne De Vită Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
Grill Pan
Fulgi De Legume
Bol
2
Combinați cu mâinile; se rostogolesc în torturi de 2 linguri, aplatizând ușor vârfurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
3
Așezați chiftelele pe o farfurie; stropiți cu ulei de măsline și condimentați fiecare parte cu 1/8 linguriță sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ulei De Măsline
4
Așezați burgerii pe grătarul fierbinte. Gatiti 3 minute; întoarceți-vă cu clești. Acoperiți fiecare burger cu 1 felie de Cheddar; lăsați brânza să se topească. Separați fiecare mini chiflă brioche.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brioche Bun
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
Clește
5
Așezați pe grătar; prăjiți aproximativ 1 minut pe fiecare parte. Feliați roșiile cherry în 3 felii fiecare și cornichonii în 4 felii fiecare. Sandwich fiecare chiflă prăjită cu 1 burger (cu brânză în sus), 1 frunză de rucola, 1 felie de roșii și 1 felie de cornichon.