Mini-Brioșe Umplute Cu Porumb

Mini-Brioșe Umplute Cu Porumb
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Mini-brioșele umplute cu porumb. Această rețetă face 12 porții cu 102 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați porumbul shoepeg, amestecul de brioșe de porumb, albușurile de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mini Briose Pentru Câini De Porumb, Mini Brioșe Pentru Câini De Porumb, și Mini Brioșe De Porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Combinați toate ingredientele, cu excepția spray-ului de gătit într-un castron mediu; se amestecă doar până se combină. Puneți aluatul uniform în 24 de căni de briose miniaturale acoperite cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Jumătăți De Biscuiți GrahamJumătăți De Biscuiți Graham
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Coaceți la 400 timp de 11 minute. Pulverizați blaturi de brioșe cu spray de gătit; coaceți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Scoateți din cuptor; lasa sa stea in tigaie 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateNormal
Gata În22 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista